Post by jettimilena on Mar 13, 2022 8:45:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Kingdom: Coin Raid ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Kingdom: Coin Raid IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Animal Kingdom: Coin Raid 2022 version ▞▞▞
آپدیت جدید امروز اومد که رفتم آپدیت کردم اصلا بازی رو باز نمیکرد. بنابراین من حذف نصب کردم و بلافاصله مجدداً نصب کردم و اکنون بازی بارگیری نمی شود و چیزی را باز نمی کند. این باعث شرمساری است که من عاشق بازی هستم. همچنین من کمی نگران هستم که تمام پیشرفت من در بازی از بین برود زیرا مجبور شدم دوباره آن را نصب کنم. لطفا جواب بدین ممنون میشم
بازی خوبی است که واقعا از آن لذت می برم، متأسفانه کمی یخ می زند و زمان زیادی برای بارگذاری طول می کشد، امیدوارم به روز رسانی بعدی این مشکل را برطرف کند.
بازی همچنان یخ می زند!! من فقط تمام سکه ها و انرژی خود را که بردم از دست داده ام! خوشحال نیستم😒
Animal Kingdom: Coin Raid Aventure yrh
Animal Kingdom: Coin Raid Pakikipagsapalaran ewlt
بازی را دوست دارم زمانی که من می توانم بازی کنم. باز نمی شود
اوه... من خیلی معتادم! گرافیک، سادگی و کلیت پیشنهاد را دوست دارم. تبلیغات مزاحم Cero! بگذارید این را به شما بگویم، من از این بازی سیر نمی شوم، این اصلا استرس زا نیست که به من اجازه می دهد فقط بازی کنم، لذت ببرم و یک تجربه بازی عالی داشته باشم! و با تشکر از بخش پشتیبانی و چیزهای پشت سر آن (به طور کلی). خدمات عالی... این بدون وقفه بهتر و بهتر می شود.
وقتی روی هر یک از بازی های کوچک برای سرقت غارت کلیک می کنید، بازی واقعاً بازی را دوست داشت تا زمانی که این یک اتفاق معمولی شد FIX IT 🤬🤬🤬
هر بار که من به این بازی می روم، زمان زیادی طول می کشد تا ارباب و راست من را از بین ببرد، نه اینکه چرا بازی این کار را ادامه می دهد! من هنوز همون مشکل رو دارم نمیفهمم چرا اجرای بازی اینقدر طول میکشه و گاهی اوقات حتی اینقدر ناراحت کننده نیست
دانلود نکنید! این بازی نیاز به آپدیت های زیادی دارد و نیاز به TLC زیادی دارد. من را به معنای واقعی کلمه هر بار که حمله می کنم یا سرقت می کنم، از بازی بیرون می اندازد، که اغلب اتفاق می افتد. همچنین مواقعی وجود دارد که حتی نمی توانم بازی را در اولین صفحه بارگذاری 99% پاس کنم. مفهوم بازی مشکلی ندارد، فقط نیاز به پیچیدگی های زیادی دارد تا قبل از اینکه قابل پخش باشد.
من با نظرات معدودی که همین الان خواندم موافق هستم، زمان بسیار زیادی طول می کشد تا انرژی خود را دوباره به دست آورید و حتی به خود زحمت بازی را بدهید، شما را تشویق می کند که برای پاداش های بهتر شرط بندی کنید، اما آنها را بسیار کم می کند. فاصله بین & آنها اغلب کوچک هستند مانند 10، 15، یا 20 & اگر کمتر از 10 شرط بندی کنید، حتی ارزش آن را ندارد. من نمیخواهم بازیای را انجام دهم که قرار است از آن لذت ببرید، این یک ضرورت نیست، یک زمان سرگرمکننده در گذشته است & بازی یخ می زند & اشکالات زیادی دارد
کار نمی کند، 88% گیر می کند و سپس من را از بازی که من آن را نصب کرده ام، اخراج می کند.
این بازی احتمالاً بهترین بازی برای سبک آن است. به سادگی برای بازی، و سرگرم کننده و تا حدودی چالش برانگیز باقی مانده است. تبلیغات کاملا آزاردهنده هستند، به خصوص وقتی که در وسط ساختن یک پل ظاهر می شوند، و من علاقه ای به پرداخت پول برای توقف تبلیغات ندارم. گرافیکش عالیه یک بازی عالی اگر منتظر قرار ملاقات هستید.
این بازی سرگرم کننده است، اما با رسیدن به سطوح بالاتر، هر زمان که انرژی من شروع به افزایش می کند، بازی منجمد می شود. من باید به زور ترک کنم و دوباره راه اندازی کنم، که سپس تمام انرژی به دست آمده ام را از دست می دهم، این اتفاق 10 بار، احتمالاً بیشتر، در چند روز گذشته رخ داده است. من صدها نقطه انرژی را از دست دادم. کاری برای کمک به من می توانید انجام دهید؟ Ive FB با عکس های صفحه نمایش پیام داد. ممنون
Animal Kingdom: Coin Raid Pakikipagsapalaran ewlt
من عاشق این بازی هستم. من از زمانی که باید دوباره بارگذاری کنم متنفرم، چند پیچ خریده ام تا به بازی ادامه دهم. می توانستم تمام روز آن را بازی کنم
تازه دانلود شده و نمیتوانم از آموزش عبور کنم، آن را روی صفحه نمایش میدهم که میگوید ساختن را فراموش کن و فقط خراب میشود و باعث میشود دوباره از نو شروع کنم
اول سرگرم کننده! اما فریز در سطوح بالاتر بسیار است
رو 99 درصد گیر میکنه
این بازی را خیلی بیشتر از دیگران دوست دارم
بازی به خوبی کار می کند اما اکنون از من می خواهد که یک آپدیت انجام دهم و دکمه به روز رسانی وجود ندارد
من بازی را دوست دارم اما هیچ گزینه ای برای خلاص شدن از شر کارت های اضافی وجود ندارد، بازی های سکه ای دیگر آنها را برای انرژی بیشتر بازیافت می کنند.
بازی خوبی برای بازی در اوقات فراغت است اما مدام یخ می زند و زمانی که باید برنامه را ترک کنم و انرژی من را از چرخشی که یخ زده است می گیرد؟ همچنین انرژی دیوانه کننده 5 انرژی در یک ساعت است؟ جدی میگی؟
ارتقا بار نمی شود. درست شد
من عاشق 10 دقیقه گیم پلی بازی هستم، سپس باید 12 ساعت صبر کنم تا بتوانم دوباره بازی کنم. هیچ راهی برای افزایش سریع انرژی وجود ندارد، به جز 3 آگهی که هر 6 ساعت یک بار نمایش داده می شود. بهشت ممنوع است که شما حمله چرخشی را انجام دهید و در نهایت به افراد تصادفی حمله کنید که روزها متوالی کینه شما را حفظ می کند. بازیکن دیگر مدام روی انتقام کلیک می کند و ساختمان های من را تخریب می کند. توسعه دهندگان باید ویژگی انتقام را به یک چیز یکبار مصرف محدود کنند، نه استفاده نامحدود.
پس از آپدیت اخیر، این بازی برای بازی یک کابوس بوده است. با سامی بیش از 1000 چرخش داشتم، سپس برنامه دچار اشکال شد و همه آن را از دست دادم.
هر بار که به قسمتی می رسم یخ می زند که می گوید dont for get to build ur kingdom و نه گوشی من نیست قبل از اینکه مورچه یکی چیزی بگوید لطفاً اشکال را برطرف کنید.
از 5 ستاره به 3 رسید. من از این بازی لذت می برم اما به سطح 83 رسیده ام و هنوز نتوانسته ام یک مجموعه کارت را کامل کنم... بر اساس بسیاری از بازی های دیگر، پاداش رویدادها باید کمی بالاتر باشد. در حال حاضر بازی من واقعا از این بازی لذت می برم اما آماده حذف نصب هستم.
برای ادامه دادن به بالای درخت برای چرخش و سکه دو بار پرداخت شد فقط برای اینکه آنها اضافه نشوند. فقط به دریافت پیام بارگیری ادامه دهید، اما نمیتوانید ادامه دهید و همه چیزهایی را که به دست آوردهام به اضافه الماسهایم به اضافه پولم از دست میدهید. دیگر هرگز در این بازی خرید نخواهید کرد. ویرایش: تیم واقعا خوب بود و مشکل را حل کرد. من هنوز از بازی کردن با فرزندانم یا به تنهایی زمانی که اوقات آرامی دارم لذت می برم. این بازی کاملا سرگرم کننده است
این بازی خیلی سرگرم کننده است من آن را دوست دارم
خیلی پرگل شما اغلب در طول بازی های جایزه به دلیل یک نقص پاداش یا پیشرفت را از دست می دهید. بازی را می بندید، دوباره باز می کنید و از بین می رود. اگر من برای هر چیزی در بازی پرداخت می کردم، عصبانی می شدم و درخواست بازپرداخت می کردم.
وقتی وارد آن می شوید بسیار اعتیاد آور است. ریزش هایی وجود دارد، اما برای دوباره پر شدن انرژی خیلی طول می کشد و مقدار انرژی بدون توجه به تعداد جزیره ها ثابت می ماند و نمی توانید با دوستان خود کارت رد و بدل کنید. من فکر می کنم زمان بازتولید انرژی باید کاهش یابد و به جزایر بیشتری که تکمیل شوند انرژی بیشتری به عنوان پاداش داده شود و بتوانیم با دوستانمان کارت رد و بدل کنیم.
این یک بازی سرگرم کننده برای بازی با حیوانات مختلف به عنوان شخصیت خود است. بازی با چند شانس بیشتر برای تماشای ویدیو برای Energy بهتر شده است. علاوه بر این که هر روز سریعتر انرژی دریافت نمیکنید، تنها مشکل این است که بعد از تمام شدن انرژی شما، صفحههای پاپ آپ برای خرید 3 بار بالا میآیند زیرا من فیسبوک کار نمیکنم. و اگر به هر دلیلی بازی رو دوباره نصب کردم هیچ راه دیگه ای برای ذخیره بازی وجود نداره. اما من به هر کسی توصیه می کنم آن را بازی کند.
اشکالی ندارد، انرژی خیلی طول می کشد تا پر شود. تعداد انگشت شماری چرخش در روز، یا پرداخت مقدار زیادی پول نقد واقعی برای بازی برای چند دقیقه اضافی... با انجام یک دیوار پیشنهادی 10 روزه، آن را به سطح 50 برسانید، بله درست است. ناامید کننده. Fb حتی رایگان انرژی ارائه نمی دهد 😞
من خود بازی را دوست دارم اما نیاز دائمی به راه اندازی مجدد حداقل آزار دهنده است. برای حمله انتقام جویانه تلاش نکنید زیرا از بازی منجمد می شوید، چرخش خود را از دست می دهید و هیچ سکه ای به دست نمی آورید. چندین بار برای من اتفاق افتاده است.
این یک بازی جالب است چندین کار مختلف برای انجام دارد و گرافیک آن زیبا و لذت بخش است.
پس از چند روز اول ورود خوب، اکنون باز نمی شود. بازی سرگرم کننده فقط نیاز به رفع اشکال دارد.
Idk
این یک بازی سرگرم کننده است، اما من بیش از 350 چرخش داشتم و بازی متوقف شد و من را به 10 چرخش برگرداند، سپس بیش از 50 چرخش داشتم، دوباره ثابت شد و من را به 10 بازگرداند. مشکلات فنی اغلب اتفاق می افتد.
Impara il Giapponese: Parla, Leggi Pro Istruzione pus