Post by jettimilena on Mar 13, 2022 8:48:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab paljusid primogeeme ▞▞▞
▞▞▞ Block Tank Wars 2 Premium 2022 version ▞▞▞
Block Tank Wars 2 Premium Spillehall vjas
see on loll
Kui ainult sellel mängul oleks mängupuldi tugi
Osm, kuid maailm 6 oli puudu ja mängu võimalused pole kasutajasõbralikud ja sujuva liikumise puudumine, kui viimased 2 sõidukit tulistavad vaenlast, parandage see, muidu väärib see 5 tärni
loda
Lõbus mäng, soovin, et oleks rohkem tasemeid. Soovitaks.
Block Tank Wars 2 Premium Παιχνίδια arcade wxvc
vajab päästmist
omab suurt potentsiaali. vajab sisukate uuenduste ja sisukate lugude osakonda lihvimist, kuid mäng on fantastiline.
Lisage võrguühenduseta / võrgus mitme mängijaga mäng, samuti Google Play saavutused. Võite kasutada minimiilitsa tüüpi tulistamise juhtnuppe või sisaldada vähemalt mitut juhtkangi paigutust. Tänud.
lõbus mäng
Mäng on hea. Läbinud kõik tasemed. Kui taset on rohkem, oleks see suurepärane. Viimane tank on liialdatud
mulle meeldib see
Lõbus mängida
Jee! Täiuslik tankilaskja – midagi sellist olen juba mõnda aega otsinud. Armastan seda! Märkus arendajatele – kui pakuksite oma teiste mängude tasulisi versioone, ostaksin ka need – ma ei tee reklaame. Värskendus – olen selle ostmisest saadik päris palju mänginud – see on suurepärane! Ei mingeid reklaame, näägutamist ega mikrotehinguid. Olen seadnud graafika kvaliteedi kõrgeimale tasemele ja see näeb ka fantastiline välja.
Suurepärane mäng! Mitte liiga lihtne ja palju taset! Ja mängimiseks pole vaja Internetti!
See mäng on väga hea.
Block Tank Wars 2 Premium Аркади dngn
Olen teinud 108 taset. Peatükki 6 pole. Ilmub ainult 123457. Mäng on hiline. Uute tankide jaoks on lihtne münte teenida. Ma arvan, et see pole Pro, see on klassikaline.
Block Tank Wars 2 Premium Παιχνίδια arcade wxvc
Kiire, kuid lõbus. Soovin, et oleks rohkem!
Kontrolleri tugi puudub = labane.
kena mäng, kuid sellest on möödunud palju aega, kui viimati seda värskendasite
Mulle väga meeldib see mäng, kuigi see on kohati uskumatult masendav. Suurepärane värvikas graafika ja kenad uuendused ja oskuste puu, et asju natuke paremaks muuta. Suurepärane töö, ma loodan, et hoiate seda kursis 👌
Lõbus ja lihtne...
See mäng on okei, kuid mõnikord ahmite
Kaart tuleks anda
Block Tank Wars 2 Premium Arcade xjkc
Ma p47y9uvffghjhd 800 ühe 1⃣ järjest, millele olin tahtnud pääseda ja mul polnud
Suurepärane paranemine ja palju nalja
väga tore mäng
Ära osta. Не покупайте
V hea, kuid kaudtuli tundub parim
kena
Kontroll on halvim
kuidas ma saan isegi raha osta, et oma tnak osta ja uuendada
Suurepärane mäng, kuid see vajab sellele lisataset, eriti pärast viimase ja võimsaima paagi ostmist koos kõigi uuendustega, on missioonid nii lihtsad täita, kuid lõppude lõpuks väärib see 5 tärni.
palju nalja aga mul on kõik 9 oskust makstud ja 41 oskuspunkti jagada.
Английский язык с Wordwide 6+ Образование ljx
Mängib lahedat
mul on hea graafika ja seda on tore mängida ning mulle meeldib see kutse. :-)
Päris hea lõbu. Mängu ärakasutamine oli osa lõbususest.
Sama paat mis enamikul... ostetud, kuid ei saa mängu installida...
Lihtne mängida ja lõbus! LUV It! Loodetavasti on saadaval rohkem tanke